Unieke kans voor ondernemers: Breng uw bedrijf onder de aandacht in Rusland

datum: 16-11-2018

Heeft u plannen om uw bedrijfsactiviteiten naar Rusland uit te breiden? Of heeft u belangstelling voor de markt aldaar? En u bent op zoek naar de juiste ingang? Meld u dan aan bij Dick Bongard van het Nederland-Rusland Centrum in Groningen. Samen met een delegatie van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven, onder wie mensen van de Brightlands Campussen, vertrekt hij op 27 november naar het Russische Tomsk voor een gezamenlijk innovatie-overleg. Bongard wil tijdens zijn bezoek Zuid-Limburgse bedrijven onder de aandacht brengen van de Russiche gesprekspartners.

Dick Bongard komt uit de internationale zakenwereld en is onder andere tien jaar lang directeur Rusland van DSM geweest, met als standplaats Moskou. "Ik beschik over een uitgebreid netwerk van lokale contacten in Rusland en kan bedrijven adviseren over de vele aspecten van het zakendoen in Rusland, inclusief het opzetten van lokale productie, het vinden van de juiste zakenpartner(s) en het vinden van geschikt lokaal personeel en distributeurs", aldus Bongard.

Het is niet mogelijk om mee te reizen met de delegatie, maar geïnteresseerden kunnen zich vóór 27 november a.s. melden bij Bongard, om samen de mogelijkheden te bespreken over aandacht tijdens het innovatie-overleg in Tomsk. Het Heerlense bedrijf Arion heeft zich reeds aangemeld.

U kunt Dick Bongard bereiken via +31 6 53 71 84 92 of via dick.bongard@gmail.com. Meer informatie over het Nederland-Rusland Centrum vindt u op www.nrce.nl

Meer nieuws

 • Maastricht School of Management brengt de regio naar de wereld. En andersom

  Lees verder...
 • Lim­burg gaat inzetten op nog meer con­gres­sen

  Lees verder...
 • Curfs Logistics & Warehouse: ‘Zuid-Limburg is de logistieke hotspot van Europa’

  Lees verder...
 • Indrukwekkende cijfers na 5 jaar Brightlands Maastricht Health Campus

  Lees verder...
 • Het komt: Snel en draadloos internet voor buitengebied Heuvelland

  Lees verder...
Pagina 1 / 836