Stem nog tot 1 november op Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

datum: 19-10-2018

Op 8 november wordt de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg in de categorieën Groot Bedrijf en MKB weer uitgeroepen. Doel van deze verkiezing is het binden, boeien en benutten van talent voor Limburg door jongeren (op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau) en hen kennis laten maken met bedrijven en organisaties. De winnaars in 2017 waren MeanderGroep en Viro. In Zuid-Limburg doen er 61 werkgevers mee, waarop nog tot 1 november a.s. gestemd kan worden via de site van de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg.

De verkiezing is een initiatief van Meet The Youngsters; een platform dat jongeren en werkgevers dichterbij elkaar brengt. Naast de verkiezing en het aanbieden van een online carrièreplatform – een ‘Linkedin voor young professionals, studenten en alumni’ – organiseert Meet The Youngsters kennismakingsbezoeken bij bedrijven (de ‘Tour de Limburg’) en ‘College Tour-achtige’ themabijeenkomsten. “Wij brengen werkgevers in contact met potentiële werknemers en laten jongeren kennismaken met de vele bedrijven die in Limburg gevestigd zijn”, legt Jos Meessen, Chief Connection Officer van Meet The Youngsters, uit.

Meet The Youngsters startte ooit met o.a. een eenmalige bijdrage door LED, de voorloper van ESZL. De arbeidsmarkt is voor ESZL één van de speerpunten in de ontwikkeling van de Zuid-Limburgse economie. De Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg wordt verder ondersteund door o.a. de LWV, LLTB, Brightlands en MKB Limburg.

Meer nieuws

 • Tips en trucs voor mkb'ers die octrooi willen aanvragen

  Lees verder...
 • Kerkrade uitgeroepen tot MKB-Vriendelijkste gemeente van Limburg

  Lees verder...
 • Provincie Limburg gaat samenwerking aan met Meet the Youngsters

  Lees verder...
 • 28 maart: Samen in actie voor een sterker mkb tijdens werksessie in Eindhoven

  Lees verder...
 • MKB’ers opgelet: Subsidiekansen om vitaliteit eigen organisatie te stimuleren

  Lees verder...
Pagina 1 / 837