Wordt uw bedrijf aantrekkelijkste werkgever van Limburg?

datum: 13-07-2018

Het afgelopen jaar heeft Meet the Youngsters met succes de derde editie van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg georganiseerd. Ook in 2018 zal deze verkiezing weer plaatsvinden. Op 15 augustus sluit de inschrijving, dus grijp deze kans en geef uw bedrijf op.

De winnaars in 2017 waren MeanderGroep en Viro Engineering. Doel van de verkiezing is het binden, boeien en benutten van talent voor Limburg door jongeren (op zowel mbo-, hbo-,wo-niveau) en hen kennis laten maken met de prachtige bedrijven en organisaties die actief zijn in Limburg. Ieder bedrijf kan zich aanmelden via www.aantrekkelijkstewerkgever.nl. Deelname is gratis.

Om alle bedrijven een kans te geven, is Limburg ingedeeld in drie regio’s en wordt er onderscheid gemaakt tussen MKB en Grootbedrijf. Op 27 september a.s. worden de regiowinnaars van Noord-, Midden- en Zuid-Limburg in het zonnetje gezet. Hierna gaan de stembussen weer open voor de tweede ronde en maakt iedereen nog kans op de felbegeerde titel. Op 8 november a.s. zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Meer nieuws

 • Chipmunk Health werkt met sterke partners aan digitale, persoonlijke gezondheidszorg

  Lees verder...
 • Voorbeeldproject: Zuid-Limburgse samenwerking voor zij-instromers in de zorg

  Lees verder...
 • Stem nog tot 1 november op Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

  Lees verder...
 • Limburgs actieplan: Grotere baankansen door in­zicht op vaar­dig­he­den

  Lees verder...
 • Jo Cortenraedt: ‘Mooie bedrijven maken ook deel uit van het goede leven’

  Lees verder...
Pagina 1 / 829