Wordt uw bedrijf aantrekkelijkste werkgever van Limburg?

datum: 13-07-2018

Het afgelopen jaar heeft Meet the Youngsters met succes de derde editie van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg georganiseerd. Ook in 2018 zal deze verkiezing weer plaatsvinden. Op 15 augustus sluit de inschrijving, dus grijp deze kans en geef uw bedrijf op.

De winnaars in 2017 waren MeanderGroep en Viro Engineering. Doel van de verkiezing is het binden, boeien en benutten van talent voor Limburg door jongeren (op zowel mbo-, hbo-,wo-niveau) en hen kennis laten maken met de prachtige bedrijven en organisaties die actief zijn in Limburg. Ieder bedrijf kan zich aanmelden via www.aantrekkelijkstewerkgever.nl. Deelname is gratis.

Om alle bedrijven een kans te geven, is Limburg ingedeeld in drie regio’s en wordt er onderscheid gemaakt tussen MKB en Grootbedrijf. Op 27 september a.s. worden de regiowinnaars van Noord-, Midden- en Zuid-Limburg in het zonnetje gezet. Hierna gaan de stembussen weer open voor de tweede ronde en maakt iedereen nog kans op de felbegeerde titel. Op 8 november a.s. zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Meer nieuws

 • Tips en trucs voor mkb'ers die octrooi willen aanvragen

  Lees verder...
 • Kerkrade uitgeroepen tot MKB-Vriendelijkste gemeente van Limburg

  Lees verder...
 • Provincie Limburg gaat samenwerking aan met Meet the Youngsters

  Lees verder...
 • 28 maart: Samen in actie voor een sterker mkb tijdens werksessie in Eindhoven

  Lees verder...
 • MKB’ers opgelet: Subsidiekansen om vitaliteit eigen organisatie te stimuleren

  Lees verder...
Pagina 1 / 837