Dynasure en Event Management Group winnen ondernemersprijzen

datum: 22-06-2018

Ook dit jaar werden weer de Innovatieprijs en Motivatieprijs in de gemeente Nuth uitgereikt. Voor het eerst konden niet alleen bedrijven uit Nuth meedoen, maar uit heel Beekdaelen; de gemeente waar Nuth samen met Schinnen en Onderbanken komend jaar in opgaat. Dynasure en Event Management Group waren de gelukkigen: Zij gingen respectievelijk met de Innovatieprijs en Motivatieprijs naar huis. De uitreiking van de prijzen vond vorige week woensdag plaats in zalencomplex 't Weverke in Schimmert.

DynaSure is een sterk groeiend onderdeel van de DynaGroup. DynaSure neemt processen over van verzekeraars, telecomoperatoren en andere dienstverleners, zoals bijvoorbeeld het thuisbezorgen van paspoorten en andere waardedocumenten. De Event Management Group (EMG) is exploitant van Landgoed de Schinvelder Hoeve (die in Beekdaelen ligt), Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn en de exclusieve evenementenlocatie Rebelle in Maastricht.

Belangrijke speler

Dynasure, onderdeel van de Dynagroup, heeft zich binnen enkele jaren weten te profileren als een belangrijke speler in de snelgroeiende logistieke markt. De dynamiek van de markt dwingt het bedrijf continu te innoveren. "In fysieke processen en procesonderdelen, maar ook in diensten die ‘drempels’ wegnemen", aldus de jury. "Kenmerkend voor Dynasure is bovendien het zoeken naar duurzame vervoersoplossingen en milieuvriendelijke verpakkingen." De jury was unaniem van mening dat Dynasure vanwege de constante innovatie, in combinatie met maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, dan ook terecht de Innovatieprijs Beekdaelen heeft verdiend. De General Manager van DynaSure, Christoph Roubben, nam de prijs in ontvangst, uit handen van burgemeester Désirée Schmalschläger.

Snelle groei

EMG is een bedrijf dat op vele fronten actief is. Het exploiteert verschillende bijzondere evenementenlocaties in Zuid-Limburg, en faciliteert events op speciale plekken (o.a. de Paviljoenzaal van Holland Casino en Onder de Brug in het Belgisch-Limburgse Vroenhoven). Bovendien is EMG eventpartner van enkele grote organisaties. Het bedrijf van Danny Keppels groeit snel en heeft inmiddels al plannen voor uitbreiding naar enkele nieuwe locaties in Zuid-Limburg alsook Midden-Limburg.

Meer nieuws

 • Sim Formula: Zuid-Limburg als hotspot voor simracen

  Lees verder...
 • 100% Limburg Bike: Slimme racefiets op maat

  Lees verder...
 • Samenwerking tussen ondernemers: ‘Zwerm altijd sterker dan één vogel’

  Lees verder...
 • Heuvelland Biënnale | BRIGHT ARTS verbindt kunst, landschap en innovatie

  Lees verder...
 • Vijf design masterclasses in de zomer in Cube Design Museum

  Lees verder...
Pagina 1 / 839