Workshop Thuis in Limburg: Internationaal talent aantrekken, binden en boeien

datum: 08-06-2018

Internationaal talent effectief aantrekken, binden en boeien is een gezamenlijke opgave voor de hele regio. Get Out Of The Building van de Brightlands Innovation Factory is een unieke kans om kennis te maken met onze nieuwe generatie internationale startups, het internationale bedrijfsleven en de international community in onze regio. De workshop Thuis in Limburg, die tijdens GOOTB wordt gehouden, is bedoeld voor vertegenwoordigers uit bedrijfsleven en overheid.
 

Internationaal talent neemt u mee op hun reis. Ze geven u inzicht in de zaken die ze moeten regelen om zich vanuit het buitenland in onze regio te vestigen. Welke formaliteiten moeten ze doorlopen? Waar lopen ze tegen aan? Hoe kun je als international hier goed landen en je thuis voelen als je de taal niet spreekt? Hoe zit het met de interculturele aspecten? Allemaal thema’s die aan de orde komen tijdens deze interactieve workshop.

Get Out Of The Building en de workshop Thuis in Limburg worden georganiseerd op 29 juni a.s. in het centrum van Sittard-Geleen. Kijk hier voor meer informatie.

Meer nieuws

 • Museumplein Limburg in Kerkrade viert deze maand twintigjarig bestaan

  Lees verder...
 • Leer van de besten: Next level blockchainconferentie in Smart Service Campus Heerlen

  Lees verder...
 • Dorothe van den Bosch programmamanager: ‘Energie Zuid-Limburg gebruiken’

  Lees verder...
 • Officiële bal voor WK 2018 bevat een biobased snufje uit Zuid-Limburg

  Lees verder...
 • Provincie Limburg steunt fusieplannen Arcus en Leeuwenborgh

  Lees verder...
Pagina 1 / 820