Ondernemen een jungle? Doe mee aan de Starters Safari

datum: 06-05-2018

Samen met Limburg Start-up en ME-Week organiseert het Inspiratiehuis op woensdagmiddag 9 mei van 14.00 tot 17.00 uur een Starters Safari. De safari leidt je langs 14 verschillende stands die elk een eigen invalshoek van het ondernemerschap belichten. Elke stand wordt bemand door een drietal experts die je op een originele wijze laten kennismaken met hun expertise. Een unieke kans om te ontdekken wat er bij het starten van een onderneming komt kijken. Een reis die je als starter niet mag missen.
https://www.evensi.nl/starters-safari-maastricht/255607204 

Gratis kennisproeverij

Wil je eens komen proeven hoe het Inspiratiehuis werkt? Dan is deze kennisproeverij echt iets voor jou. Neem je ondernemersplan of vraag mee want we gaan hier deze middag actief mee aan de slag. Kennis, praktische tips en ervaring uit de praktijk: het geeft je handvatten en een frisse blik. Je ervaart hoe het is om praktisch en interactief met elkaar aan de slag gaan om sterker en succesvoller te ondernemen. Welke vraag laat jou niet los? Blijf daar niet mee rondlopen en meld je aan. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden.

Datum: dinsdag 15 mei van 14.00 - 16.00 uur
https://www.facebook.com/events/1857847837618512/
https://inspiratiehuismaastricht.nl/kennisproeverij/

 

Compleet Starters Pakket

Ga je aan de slag met je onderneming? Dan is het volledige starterspakket van het Inspiratiehuis iets voor jou. Je legt een stevige basis voor jouw bedrijf, je werkt aan je vaardigheden, bouwt je businessmodel. Je leert, ontdekt, maakt kennis en spart met andere ondernemers. Een krachtig netwerk is vooral in het begin ontzettend belangrijk voor het opzetten van je bedrijf. Je houdt de focus, je blijft creatief en gemotiveerd aan je onderneming werken. Je zet net die stap extra. Door de combinatie van activiteiten is dit programma ook effectief voor ondernemers die al met hun onderneming zijn gestart. Informeer bij ons als je start vanuit een uitkering. De kans is groot dat je dan gebruik kan maken van een opleidingsvoucher.

Datum: 25 mei, 1 juni en 8 juni.
https://inspiratiehuismaastricht.nl/starterspakket/

Aanmelden en informatie

E-mail: info@inspiratiehuismaastricht.nl

Locatie voor Kennisproeverij en Starters Safari: Entre Deux | Oude locatie van Xenos Locatie voor Starterspakket: Athoslaan 12 A | 6213 CD Maastricht
Telefoon: Joyce +31 615095205 of Marlies +31 62545872

Meer nieuws

 • Robin Vermeeren: ‘Als ik ‘s ochtends uit de lift stap, kom ik al interessante mensen tegen.’

  Lees verder...
 • Europese subsidie voor grensoverschrijdende initiatieven van burger tot burger

  Lees verder...
 • Provincie geeft Zuid-Limburg ruimte om te komen tot regionale energiestrategie

  Lees verder...
 • Laura Nieboer (Pieke): ‘Zoveel onderwerpen in Zuid-Limburg waar we iets mee moeten doen’

  Lees verder...
 • Jong chemie talent internationaal erkend als Europese game changer

  Lees verder...
Pagina 1 / 834