Op weg naar een innovatieve regio

datum: 08-03-2018

Op 28 en 29 maart presenteren Brightlands, LIOF en de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) zich op Limburg Unlimited. Tijdens het tweedaags programma van dit event zorgen zij voor een sterk inhoudelijk programma en inspirerende ontmoetingen, gericht op het delen van kennis en het leggen van verbindingen. Centraal staan de sectoren Agrofood, Logistiek, Smart Services, Maakindustrie, Materials en Health. Sectoren waar Brightlands, LIOF en de LWV op inzetten en die Limburg als sterk groeiende, innovatieve regio op de kaart zetten in binnen- en buitenland.

Limburg ontmoet en inspireert. Dat is het centrale thema van Limburg Unlimited. Want Limburg heeft veel te bieden. Voor ondernemers, studenten en werkzoekenden. Met een krachtig, inspirerend en innovatief ecosysteem biedt Limburg kansen. Kansen voor ondernemers om verder te ontwikkelen en te groeien. Kansen voor studenten om te excelleren en kansen voor werkzoekenden om te werken in een unieke regio. En daarbij kijkt Limburg verder dan haar provinciegrenzen. Ook Euregionaal en internationaal gezien biedt Limburg kansen. Door haar centrale ligging, meertaligheid en kennispotentieel. Bedrijven en (kennis)instituten ontdekken dat steeds vaker en vestigen zich in Limburg. Al deze elementen komen samen tijdens Limburg Unlimited.

Samenwerking: kracht van de regio gebundeld

Brightlands, LIOF en LWV zetten vol in op de versterking van de topsectoren. Binnen deze sectoren is er een groot aantal zakelijke kansen zoals 3D printing, big data, regeneratieve geneeskunde en servitization. Met deze samenwerking en gerichte inzet op deze kansen laten alle partijen zien dat Limburg verbindt. En deze verbinding versterkt de BV Limburg en laat haar groeien. De Provincie Limburg is hoofdsponsor van Limburg Unlimited.

Inspirerend programma

Onder de titel ‘Op weg naar een innovatieve regio’ wordt op het centrale podium gedurende twee dagen vanuit deze kansen een inspirerend programma neergezet. Voor iedereen toegankelijk (na registratie via website) en zonder kosten. Een programma dat ingaat op de laatste innovaties binnen de sectoren en de gevolgen hiervan voor het bedrijfsleven en de burger. Met aansprekende lezingen; samen met bedrijven en studenten. Op het tweede podium verzorgen start-ups verfrissende pitches en in de diverse stands worden er kleinschalige themameetings georganiseerd.

Meer informatie op www.limburg-unlimited.com. Aanmelden is gratis. 

 

Meer nieuws

 • Laura Nieboer (Pieke): ‘Zoveel onderwerpen in Zuid-Limburg waar we iets mee moeten doen’

  Lees verder...
 • Jong chemie talent internationaal erkend als Europese game changer

  Lees verder...
 • Erasmus Young Entrepreneurs Program biedt kansen voor jonge ondernemers

  Lees verder...
 • Luc Verburgh (Zuyd): ‘We moeten samenwerken rondom thema’s die jonge mensen belangrijk vinden’

  Lees verder...
 • Innovatest (Maastricht) blijft groeien: ‘Maar dan moeten we wel genoeg mensen vinden.’

  Lees verder...
Pagina 1 / 833