3D printen iets voor mijn bedrijf?

datum: 01-01-2018

Voor het antwoord op deze vraag is de Brightlands Chemelot Campus op 30 januari 2018 de plek waar u moet zijn. Het 3D printen heeft een enorme vlucht genomen. De groeicijfers van de afgelopen jaren liegen er niet om. Als de groei in dit tempo doorzet, voorspellen sommige deskundigen dat maar liefst 50% van alle producten in 2060 wordt geprint, mogelijk zelfs al in 2040. De tijd zal het leren of deze voorspelling echt gaat uitkomen, maar de trend is duidelijk. Hoe gaat uw bedrijf hiermee om? Neemt u de handschoen op of wacht u af?

Na het LimburgMakers event ‘3D printen voor MKB’ bent u up-to-date over de technologie. Over de status, de ontwikkelingen en de trends. En vooral, over de meerwaarde, de kansen en de inzetbaarheid ervan. Die informatie die voor uw bedrijf relevant is, kort en bondig in beeld gebracht.
 
En er is meer!
Voor wie het 3D printen nog verder wil verkennen en de kansen specifiek voor zijn/haar bedrijf wil ontdekken én wil realiseren, organiseert LimburgMakers samen met 3D-printexperts uit Limburg een business development traject. Meer informatie hierover hoort u tijdens ‘3D printen voor MKB’.
 
De uitnodiging en het programma volgen snel, maar reserveert u alvast in uw agenda:
 
3D printen voor MKB
30 januari 2018
14:00 - 17:30
Brightlands Chemelot Campus in Geleen.
 

Meer nieuws

 • Emma Werkt helpt mensen op vernieuwende wijze aan een baan

  Lees verder...
 • Wordt uw bedrijf aantrekkelijkste werkgever van Limburg?

  Lees verder...
 • Limburg en Nordrhein-Westfalen benadrukken belang samenwerking

  Lees verder...
 • Cox: “Geen belemmeringen meer om samen op te trekken voor Zuid-Limburg”

  Lees verder...
 • Hernieuwd elan en daadkracht op eerste bestuursvergadering van ESZL

  Lees verder...
Pagina 1 / 824