De Maatschappelijke Beursvloer Maastricht & Heuvelland

datum: 05-10-2017

Op 16 november vindt de 7de editie van de Maatschappelijke Beursvloer Maastricht & Heuvelland plaats. De beursvloer verbindt mensen en wensen met elkaar. Deelnemers zijn ondernemers en maatschappelijke organisaties als verenigingen, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven.

Het bruist van de goede ideeën en initiatieven, maar vaak ontbreekt het aan voldoende mensen, kennis en middelen om die initiatieven te realiseren. De Maatschappelijke Beursvloer brengt partijen met elkaar in contact met een gesloten beurs. Het ruilen van kennis, middelen, materialen en vrijwillige inzet vindt plaats zonder dat er een euro aan te pas komt.

Resultaten

De beursvloer is bewezen effectief. Trajekt organiseert met partners ZUIDonline.nl, Tempo-Team, ING Bank, Centre Céramique en Walnut.Marketing al enkele jaren de beursvloer met goede resultaten. Zo waren er in 2016 63 bedrijven en 81 organisaties aanwezig op de beursvloer, waaruit 201 matches zijn voortgekomen. 70% daarvan is binnen een jaar gerealiseerd.

Inschrijven

De Maatschappelijke Beursvloer Maastricht & Heuvelland vindt plaats op donderdag 16 november in Centre Céramique Maastricht, van 15:00 – 17:00 uur. Inschrijven gaat via de website beursvloermaastricht.nl

Meer nieuws

 • Emma Werkt helpt mensen op vernieuwende wijze aan een baan

  Lees verder...
 • Wordt uw bedrijf aantrekkelijkste werkgever van Limburg?

  Lees verder...
 • Limburg en Nordrhein-Westfalen benadrukken belang samenwerking

  Lees verder...
 • Cox: “Geen belemmeringen meer om samen op te trekken voor Zuid-Limburg”

  Lees verder...
 • Hernieuwd elan en daadkracht op eerste bestuursvergadering van ESZL

  Lees verder...
Pagina 1 / 824