Eerste Beleefweek Zuid-Limburg

datum: 12-09-2017

Van 16 t/m 24 september vindt de eerste Beleefweek Zuid-Limburg plaats waarin meer dan 40 activiteiten worden georganiseerd, gericht op de kernkwaliteiten van het landschap in het Nationaal Landschap Zuid-Limburg. De bedoeling is dat de waardering voor het landschap bij bewoners, ondernemers en recreanten daardoor vergroot wordt, zodat betrokkenheid behouden en versterkt wordt en het ondernemerschap gestimuleerd wordt.

Samenwerken en verwonderen

De Beleefweek is een initiatief van Nationaal Landschap Zuid-Limburg en word aangeboden door Provincie Limburg, IVN, VVV Zuid-Limburg en de gastheren/-vrouwen en gemeenten in het nationaal landschap. Met de Beleefweek willen de initiatiefnemers laten zien hoe bijzonder en rijk aan verborgen pareltjes Nationaal Landschap Zuid-Limburg is. Verschillende sectoren in het gebied werken samen, zodat jij je negen dagen kunt verwonderen over het gebied waarin je woont, werkt of waar je op bezoek bent!

Wat is er te doen?

Wil je als inwoner van de streek of als bezoeker (hernieuwd) kennis maken met al het moois dat het Nationaal Landschap Zuid-Limburg te bieden heeft? Kijk dan in het overzicht van alle activiteiten en meld je aan! Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten kan natuurlijk ook via Facebook.

Meedoen met Beleefweek Zuid-Limburg 2018

Deze eerste Beleefweek is georganiseerd met een select aantal ondernemers en vrijwilligers. Bij een succesvolle Beleefweek dit jaar, is er in 2018 echter plaats voor meer ondernemers die willen aanhaken bij de Beleefweek.

Dus kun jij ook een aantrekkelijke activiteit organiseren die zich richt op de kernkwaliteiten van het Nationaal Landschap Zuid-Limburg en wil je in 2018 (onder voorbehoud) ook meedoen met de Beleefweek Zuid-Limburg? Laat dit dan weten aan Thea Jetten, projectleider IVN via t.jetten@ivn.nl

 

Meer nieuws

 • Museumplein Limburg in Kerkrade viert deze maand twintigjarig bestaan

  Lees verder...
 • Leer van de besten: Next level blockchainconferentie in Smart Service Campus Heerlen

  Lees verder...
 • Dorothe van den Bosch programmamanager: ‘Energie Zuid-Limburg gebruiken’

  Lees verder...
 • Officiële bal voor WK 2018 bevat een biobased snufje uit Zuid-Limburg

  Lees verder...
 • Provincie Limburg steunt fusieplannen Arcus en Leeuwenborgh

  Lees verder...
Pagina 1 / 820