“Digitaal” advies voor MKB-bedrijven

datum: 11-07-2017

Veel MKB-bedrijven hebben vaak de wens om een digitaliseringsslag te maken maar weten niet hoe dit in daden om te zetten en dat terwijl digitaliseren flink kan bijdragen aan transparantie, kostenbesparingen én een hogere arbeidsproductiviteit. Daar wil de Brightlands Smart Services Campus iets aan doen.

De campus start daarom met een pilot om MKB-bedrijven in een 2-uur durende sessie kosteloos digitaal bedrijfsadvies op maat te geven. Doel van de sessie is het MKB bewust te maken van de digitale kansen van de samenleving.

Inschrijven

De eerste sessie vindt plaats op dinsdag 15 augustus van 16.00-18.00 uur op de campus in Heerlen (Smedestraat 2). MKB-bedrijven kunnen zich aanmelden via deze link. Voor deze sessie geldt een beperkte beschikbaarheid. VOL=VOL. 

De Brightlands Smart Services Campus is door interactie tussen onderwijs, onderzoek en ondernemerschap een broedplaats voor nieuwe bedrijvigheid, innovaties en talentontwikkeling op het gebied van slimme diensten, ofwel smart services. Dit zijn ingenieuze product- en diensten-innovaties gebaseerd op diverse data die met elkaar in verbinding worden gebracht door ICT.

Meer nieuws

 • Get Out of the Building: Incubation Programma najaar 2017 (Engels)

  Lees verder...
 • In-line watermeter voor innovatief waterzuiveringsproces

  Lees verder...
 • Uitreiking prestigieuze Koning Willem I Prijs in 2018 in Nijmegen

  Lees verder...
 • Maastricht School of Management en SingularityU Nederland tekenen memorandum van overeenstemming

  Lees verder...
 • Brightlands haalt grootschalig matchmaking event tussen investeerders en start-ups naar Limburg

  Lees verder...
Pagina 1 / 787