Ontdek hoe Virtual Reality uw business kan boosten

datum: 16-06-2017

Virtual Reality is het buzzwoord van het jaar. Maar wat betekent het nu precies voor uw business? VR in Industry organiseert, samen met het Visual Computing Institut van de RWTH Aachen een evenement waarop u ervaart hoe u met VR-producten kunt presenteren, trainen en apparatuur onderhouden. VR is een fantastisch instrument dat veel verder gaat dan entertainment en spelletjes. Kom naar VR in Industry en beleef het zelf. 

U bent van harte uitgenodigd op 4 en 5 juli in de Kongressmesse in Aachen voor het VR in Industry event. Hier ervaart u de mogelijkheden van de virtuele wereld. Zwaartepunt van de voordrachten ligt op het gebied van state-of-the-art systemen, hardware en software, evenals succesvolle voorbeelden van toepassingen van VR in de industrie, productontwikkeling, planning, onderhoud, verkoop en scholing. U krijgt hier bovendien de kans om aixCAVE, wereldwijd het grootste VR systeem, live mee te maken. 

Deelname aan dit evenement is inclusief toegang tot de beurs en alle lezingen, aixCAVE demo, koffie/thee en lunch en deelname aan het Get together & Networking event. 

U kunt zich kostenloos aanmelden bij VR Industry. Hier vindt u ook meer informatie.  

Meer nieuws

 • Arcus College stijgt 13 plekken in MBO Keuzegids

  Lees verder...
 • Ziekenhuizen besparen geld met databasa AntibodyChain bv

  Lees verder...
 • Nieuwe call voor Human Capital-projecten (OPZuid)

  Lees verder...
 • Schrijf je in voor de nationale zorginnovatieprijs 2018

  Lees verder...
 • Maastricht op de 6e plaats van wereldranglijst congresbestemmingen

  Lees verder...
Pagina 1 / 791