KvK start bijzonder initiatief voor innovatieve ondernemers

datum: 16-06-2017

Het nieuwe KvK online innovatieplatform 'Addventured' brengt corporates en MKB'ers samen en daagt hen uit om samen te innoveren. Corporates pitchen hun uitdaging op het online platform. Innovatieve MKB'er kunnen direct in contact komen met de mensen van de corporates en doorvragen en mee discussiëren over oplossingsrichtingen. De deelnemers verkennen samen de challenge, dagen elkaar uit, vragen door en ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Als de vonk overslaat, kan dit het begin zijn van een succesvolle samenwerking en nieuwe business. Inmiddels hebben zich al 300 mkb bedrijven gemeld als deelnemer.
Meer weten? Kijk op http://www.kvk.nl/addventured

Corporate organisaties beschikken over een sterk netwerk, een groot marktaandeel én hebben toegang tot financiële middelen. Maar ook zij hebben uitdagingen. Innovatieve MKB’ers staan bekend om hun creativiteit, snelheid en vernieuwende ideeën.

Een perfecte match voor innovatieve oplossingen en nieuwe business

AddVentured: hét open innovatie platform van de Kamer van Koophandel, brengt innovatieve ondernemers en grote Corporates nu direct samen. Corporate organisaties pitchen hun uitdagingen op het online platform. U kunt direct met hen in gesprek over oplossingsrichtingen zonder alles direct weg te geven. Praat mee en wie weet zit u straks bij een van deze Corporates aan tafel om te starten met een co-creatieproces. Laat de vonk overslaan en kom tot een succesvolle samenwerking en misschien tot een compleet nieuwe business.

  • Uniek online open innovatieplatform waar Corporates en MKB'ers
  • elkaar ontmoeten.
  • Innovatie uitdagingen gepitcht door  o.a.  Nationale Nederlanden, T-Mobile, PwC, AkzoNobel, Nuon en Zeeland Refinery.
  • Nieuwe business door co-creatie van innovatieve oplossingen.
  • Toegang tot een sterk netwerk en mogelijkheid om  snel kennis en ervaring uit te wisselen.

Bekijk nu de uitdagingen en ga in gesprek over oplossingsrichtingen. Zorg er voor dat u opvalt in de online discussie en wie weet zit u straks met elkaar aan tafel om te starten met een co-creatieproces. Als de vonk overslaat, kan dit het begin zijn van een succesvolle samenwerking en nieuwe business.

Meer informatie en direct toegang tot de uitdagingen www.kvk.nl/AddVentured. Deelname is gratis. 

Meer nieuws

Pagina 1 / 814