LIOF ondersteunt exportgroei ISBC Sport

datum: 16-06-2017

ISBC is een groothandel in sportartikelen en zet vol in op het aanbieden van een one-stop-shop- ping concept op het gebied van teamwear: klanten bestellen gemakkelijk, snel en vertrouwd al hun sportbenodigdheden op één adres. Met de ondersteuning van LIOF uit het MKB Leningenfonds wil ISBC Sport haar positie op de sportkledingmarkt wereldwijd uitbreiden. 

One-stop-shopping concept

Dit one-stop-shopping concept op het gebied van teamwear is niet alleen uniek in Limburg maar ook ver daarbuiten. Het heeft er voor gezorgd dat ISBC Sport actief is in meer dan 150 landen over de hele wereld. Van Echt tot Melbourne en van Costa Rica tot Japan.

Grote merken

ISBC Sport richt zich op de grotere merken en is merkhouder van Masita en distributeur van de mer- ken Sells goalkeeper products, Sportdoc sportmedische producten, , Stag hockey en Stag Internatio- nal (oa. Tafeltennis). Met deze merken richt ISBC Sport zich voornamelijk op de amateurverenigin- gen. Een belangrijke markt in de sportwereld.

Snel en actueel

ISBC Sport investeert continue in een professionele en geautomatiseerde E-commerce dienstverle- ning (oa een intelligente webshop). Hiermee kunnen klanten altijd tijdig hun bestellingen uit voor- raad ontvangen. Daarnaast is het belangrijk dat klanten altijd de nieuwste producten geleverd kun- nen krijgen. Deze klantgerichtheid én leverbetrouwbaarheid maakt verdere groei mogelijk en dat zal weer leiden tot een uitbreiding van personele capaciteit. De doelstelling van LIOF past hier uitste- kend bij: LIOF financiert immers de start en groei van kansrijk Limburgs MKB. 

Meer nieuws

Pagina 1 / 814