Pionieren volgens 'service design'; Masterclass voor MKB maakindustrie (mét subsidie)

datum: 19-05-2017

Service Science Factory, onderdeel van Maastricht University, organiseert twee masterclasses. Een eendaagse versie op 13 juni (€200,-,) en een driedaagse op 12 en 26 juni en 6 juli (€400,-). De Masterclass is speciaal ontwikkeld voor het MKB in de maakindustrie in opdracht van het ministerie van Economische Zaken. Inschrijving is nog mogelijk tot 28 mei, er is nog een aantal plekken beschikbaar.

Boost het innovatieve vermogen van uw organisatie.

Service Design Thinking is een zeer waardevolle methode voor iedereen die waardevolle en innovatieve diensten wil ontwikkelen die aansluiten bij de wensen van de klant. The Service Science Factory (onderdeel van Universiteit Maastricht) biedt éénmalig tegen een zeer gereduceerd tarief een masterclass in Service Design aan. In deze masterclass leert u hoe een service design proces werkt en leert u de belangrijkste service design tools te gebruiken. Tijdens de masterclass werkt u volgens een service design traject aan het ontwikkelen van innovatieve, waarde vermeerderende productdiensten-combinaties voor uw eigen bedrijf. De Masterclass is speciaal ontwikkeld voor het MKB in de maakindustrie. Juist in de maakindustrie kunnen diensten bijdragen aan het onderscheidend vermogen van uw organisatie. Klik hier voor meer informatie. 

Na het volgen van deze masterclass:

 • Kunt u klantinzichten genereren en inzichtelijk maken d.m.v. een customer journey.
 • Kunt u klantgericht ideeën genereren d.m.v. innovatieve brainstorm technieken.
 • Kunt u nieuwe waardeproposities ontwikkelen.
 • Kunt u ideeën uitwerken in een prototype en deze valideren met de klant.
 • Heeft u een plan om de nieuw ontwikkelde dienst daadwerkelijk te implementeren in uw organisatie.
 • Heeft u toegang tot de service design tools en templates die tijdens de masterclasses gebruikt zijn zodat u deze ook in uw eigen organisatie kunt gebruiken en kunt doorgeven aan uw werknemers.

De Masterclass is speciaal ontwikkeld voor het MKB in de maakindustrie. Juist in de maakindustrie kunnen diensten bijdragen aan het onderscheidend vermogen van uw organisatie.

Over Service Science Factory:

Service Science Factory (SSF) is onderdeel van de School of Business and Economics van Universiteit Maastricht. Service Science Factory is opgericht in 2010 en heeft zich zeer snel ontwikkeld als een belangrijke speler op het gebied van diensteninnovatie. Het doel van SSF is om waarde vermeerderende diensten te ontwikkelen en de adoptie en integratie ervan in organisaties te faciliteren. De focus van SSF ligt op de transformationele kracht van diensteninnovatie om nieuwe inkomstenbronnen te genereren en nieuwe manieren van een concurrentievoordeel te behalen. Dit potentieel heeft SSF al in een groot aantal organisaties in zeer verschillende industrieën gerealiseerd. Enerzijds door meer dan 50 projecten geleid door SSF in opdracht van organisaties (variërend van MKB’s tot multinationals) met een specifieke business challenge. Anderzijds door educatieve consulting programma’s en workshops.

Meer nieuws

 • Museumplein Limburg in Kerkrade viert deze maand twintigjarig bestaan

  Lees verder...
 • Leer van de besten: Next level blockchainconferentie in Smart Service Campus Heerlen

  Lees verder...
 • Dorothe van den Bosch programmamanager: ‘Energie Zuid-Limburg gebruiken’

  Lees verder...
 • Officiële bal voor WK 2018 bevat een biobased snufje uit Zuid-Limburg

  Lees verder...
 • Provincie Limburg steunt fusieplannen Arcus en Leeuwenborgh

  Lees verder...
Pagina 1 / 820