Save the date: Netwerkbijeenkomst Het Talent Centraal

datum: 21-04-2017

Sinds schooljaar 2014-2015 initieert SVO|PL (Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg) het project Het Talent Centraal. In dit project worden middelbare scholieren van een aantal Limburgse scholen, op basis van persoonlijke kenmerken, talenten en ambities gematcht aan bedrijven en krijgen zij de mogelijkheid om een vierdaagse stage te vervullen. Tijdens deze stage wordt aan een real-life bedrijfsopdracht gewerkt. Een goed moment, voor u, om jonge talenten kennis te laten maken met uw bedrijf en aan uw bedrijf of de omgeving te binden. Studenten van Euregionale universiteiten en hogescholen begeleiden de leerlingen, zodat zowel de leerlingen als studenten tijdens de stage ook al intensief kennismaken met de Euregionale opleidingsmogelijkheden. Het Talent Centraal is een project van LED. 

Het Talent Centraal heeft in de afgelopen jaren al meer dan de verwachte resultaten geboekt in de technische sector. Wij willen het project graag uitbreiden naar andere sectoren om meer leerlingen de kans te bieden om ervaringen op te doen binnen bedrijven in de regio.

Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met Het Talent Centraal, de leerlingen en deelnemende bedrijven bij de netwerkbijeenkomst op dinsdag 6 juni 2017 van 15:00 – 16:15 uur met aansluitend een borrel. Deze bijeenkomst zal georganiseerd worden bij Brightlands Chemelot Campus, Center Court te Geleen.

Binnenkort volgt de officiële uitnodiging. 

Meer nieuws

 • Ondernemer Marcel Alberts: binnen 6 jaar van zolderkamer tot innovatief maakbedrijf

  Lees verder...
 • Karin van der Ven nieuwe voorzitter MKB Limburg Maastricht-Heuvelland

  Lees verder...
 • Arbeidsmarktdashboard gaat de grens over met Werkinzicht

  Lees verder...
 • Grensoverschrijdende samenwerking dankzij toeristisch 5-puntenplan

  Lees verder...
 • Uw producten en diensten sneller naar de markt met OPZuid; deze projecten gingen u voor!

  Lees verder...
Pagina 1 / 750