MKB Financieringspoort: opent deuren voor ondernemers

datum: 18-04-2017

Als Limburgse ondernemer bent u een onmisbare schakel in het netwerk van makers, innovators, dienstverleners, en vele anderen. Ondernemers die samen de Limburgse economie aanjagen. Maar: hoe komt u aan passende financiering voor uw plannen? Bij het ondernemersevent ‘Durf te ondernemen: financier uw groei!’ komen ondernemers met een financieringsvraag én adviseurs en investeerders bij elkaar, om samen kansen te pakken voor de Limburgse economie. 

Direct advies, directe financiële hulp

Op dinsdag 23 mei 2017 kunt u als ondernemer aan tafel met experts, investeerders en banken - en met andere ondernemers. U maakt vooraf de afspraken met de mensen die u verder kunnen helpen. En kan uw plan aanscherping gebruiken? Laat ter plekke een quickscan doen en u hoort direct of u in aanmerking komt voor een voucher.

Briljante mislukkingen 

Tijdens het event leert u van de successen van anderen. Prof. Paul Iske leert u om ‘briljante mislukkingen’ niet te vermijden, maar juist te omarmen. Iske (Universiteit Maastricht, Shell, ABN AMRO) is een autoriteit op het gebied van ondernemen en innoveren. 

Programma 

14.30 Inloop bij de ECI Cultuurfabriek, Roermond
15.00 Opening en welkom door dagvoorzitter Rim Stroeks
15.10  Inspirator Paul Iske ‘Durf te ondernemen'
           Aansluitend: rondetafelgesprek met  Gerard Sikes van Gesitrans C2C B.V. en Peter Segers van CM&P.
16.10  Vervolgprogramma, naar keuze door deelnemers zelf in te vullen:
            -          matchmakinggesprekken
            -          quickscans
            -          webinars`

17.20 Netwerkborrel
18.00 Einde 

Aanmelden kan nu!

Wees zeker van deelname en meld u zich vandaag nog aan via www.b2match.eu/financieringspoort2017. Hier maakt u ook netwerkafspraken met experts van LIOF, Kamer van Koophandel, crowdfundingspecialisten, microfinancierders, banken en andere specialisten op het vlak van financiering.

Over MKB Financieringspoort Limburg 

LIOF en de Kamer van Koophandel hebben MKB Financieringspoort ontwikkeld om Limburgse mkb’ers te helpen met het vinden van financiering. Dit programma wordt medegefinancierd door de Provincie Limburg. Meer weten? Kijk op www.mkbfinancieringspoortlimburg.nl.

Meer nieuws

Pagina 1 / 814