Over Limburgers

5 kilometer ten zuiden van het Vrijthof in Maastricht wordt Frans gesproken; daar begint Wallonië. En Duitsland ligt op nog geen 10 kilometer van het centrum van Heerlen. Zuid-Limburg ligt op het snijvlak van Nederland, België en Duitsland, de Romaanse en Germaanse talen en culturen. Dat kan je horen, dat kan je zien, dat kan je proeven en dat kan je merken. Dutch design, German made & French flair.

Joie de vivre en koempelmentaliteit lopen naadloos in elkaar over. Work hard, play hard. De afgelopen jaren hebben we tientallen Limburgers geportretteerd. Aangenaam kennis te maken. 

Limburgse Levens

Opening DSM Materials Center

Opening DSM Materials Center

Koninklijke DSM N.V. opende op 17 november het nieuwe centrum voor onderzoek naar en ontwikkeling van hoogwaardige materialen op de Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen. De voltooiing van het grootste materialencentrum van DSM wereldwijd is onderdeel van de € 100 miljoen investeringen in kennis en innovatie in Nederland die DSM in mei 2012 aankondigde. Het centrum biedt werk aan ruim 400 kenniswerkers en bundelt belangrijke technologische competenties en unieke expertise in Nederland voor toepassingen over de hele wereld.