Een mooie balans tussen werken en leven

Werken op het terras van Café Zuid, Maastricht

In regio Zuid-Limburg liggen de carrièrekansen voor het oprapen. Binnen een straal van één uur reistijd vindt u een groot aanbod aan openstaande (internationale) vacatures op MBO en HBO/WO-niveau. Wonen in Zuid-Limburg biedt het voordeel dat u kunt werken in grote steden als Leuven, Düsseldorf, Keulen, Venlo of Eindhoven en wonen in een prachtige, natuurrijke regio.

Zuid-Limburg biedt het beste van alles. Waar in Nederland vindt u zoveel banen, in combinatie met een hoge kwaliteit van leven, top onderwijs, een rijk cultuuraanbod en ruime en betaalbare woningen? Een regio met een uitstekende balans tussen werken, wonen en leven.

Werken over de grens

Een internationale carrière opbouwen en toch in Nederland blijven wonen? In Zuid-Limburg ligt Europa aan uw voeten: Duitsland en België liggen op steenworp afstand en er zijn volop banen binnen één uur reistijd.

Interesse in een grensoverschrijdende carrière? Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen met het Maastricht International Centre.

Zuid-Limburg biedt bovendien een unieke careerservice. Onze partner PWC (+31 88 792 11 88) kijkt graag mee naar uw persoonlijke situatie. Zo maken we grensoverschrijdend werken een stuk gemakkelijker.