Werken aan een carrière in Zuid-Limburg

Werken op het terras van Café Zuid, Maastricht

In Zuid-Limburg liggen de carrièrekansen voor het oprapen. U vindt hier binnen een straal van één uur reistijd altijd honderden vacatures op MBO en HBO/WO-niveau. Zo kunt u werken in steden als Leuven, Düsseldorf, Keulen, Venlo of Eindhoven, combineren met wonen in Zuid-Limburg.

Want Zuid-Limburg is een perfecte woonregio. Waar in Nederland vindt u zoveel banen, in combinatie met een hoge kwaliteit van leven, top onderwijs, een rijk cultuuraanbod en ruime en betaalbare woningen? Kortom, een regio met een uitstekende balans tussen werken, wonen en leven.

 

Werken over de grens

Een internationale carrière opbouwen en toch in Nederland blijven wonen? In Zuid-Limburg ligt Europa aan uw voeten: Duitsland en België liggen op steenworp afstand en er zijn volop banen binnen één uur reistijd.

Interesse in een grensoverschrijdende carrière? Ga voor oriëntatie, informatie en advies naar Startpunt Grensarbeid en het Grensinfopunt. Binnen het Grensinfopunt werken belangrijke instanties samen zoals het Bureau voor Belgische en Duitse Zaken, de Sociale Verzekeringsbank en de Belastingdienst.

Heeft u na uw gesprek bij het Grensinfopunt extra hulp of advies nodig? Zuid-Limburg biedt een unieke careerservice. Onze partner PWC (+31 88 792 11 88) kijkt graag mee naar uw persoonlijke situatie. Zo maken we grensoverschrijdend werken een stuk gemakkelijker.