Startersevent Limburg: Ondernemen doe je samen

Een eigen bedrijf starten is niet altijd even makkelijk. Naast passie en doorzettingsvermogen is een goede voorbereiding één van de pijlers van succesvol ondernemerschap. Daarom vindt op 7 februari a.s. van 19.00-22.00 uur wederom het Startersevent Limburg plaats: een gratis Limburgs evenement, georganiseerd door het Starterscentrum Limburg, voor iedereen die overweegt als zelfstandig ondernemer te starten of onlangs is gestart. De locatie is het Business Center Roerpoort in Herten en is bedoeld voor geïnteresseerden uit héél Limburg.


Er is de laatste jaren een steeds grotere belangstelling ontstaan om te gaan ondernemen, met name als ZZP’er. Het Startersevent voorziet in een duidelijke behoefte: persoonlijk, kleinschalig en op één plek starters informeren. Bovendien biedt het event de mogelijkheid om te netwerken met andere starters en ondernemers ontmoeten.
Afgestemd op de startersvragen uit de dagelijkse praktijk, is een gevarieerd seminarprogramma samengesteld. In drie rondes worden 12 seminars van 45 minuten aangeboden:

Starter en fiscus (Belastingdienst)
Starten vanuit de WW (UWV)
Broodfonds en verzekeringen (Risk-Co)
Goede administratie: basis voor succesvol ondernemerschap (OAMKB)
Zakelijk gebruik van Facebook & Instagram (DeMarktwijzer)
Zakelijk gebruik van LinkedIn (DeMarktwijzer)
Waarom schrijf je een ondernemingsplan? Waar let de bank op? (Rabobank)
De Virtual Assistant (VA) ondersteunt en ontzorgt de ondernemer (Office Support Limburg)
Sales & Acquisitie; Klanten krijgen en klanten (vast)houden (Arthur Brekelmans)
Werken aan Ondernemersdoelen Welke Werken (Succes Coaching)


Deelname aan seminars van het Starterevent Limburg is gratis dankzij een bijdrage van de Provincie Limburg. Aanmelden verloopt via de website www.starterscentrum.nl/startersdag-limburg/. Daar is ook meer informatie te vinden over dit evenement.

Meer producten en innovaties