Duurzame chocoladelekkernijen

Chocolade verkoopt altijd, in goede en slechte tijden. Rousseau Chocolade in Sittard-Geleen ervaart dat aan den lijve.

www.rousseau.nl

Het bedrijf, ruim 45 jaar geleden opgericht door Nico en Mia Rousseau, groeit nog elk jaar. Het familiebedrijf begon met een chocoladefabriek en winkel in Sittard-Geleen. In de afgelopen jaren opende ze 18 winkels in Limburg en Duitsland waar het ruime assortiment eveneens verkocht wordt.

Rousseau levert pindarotsjes, bonbons, chocolaatjes, truffels en seizoensproducten rond Pasen en Kerstmis, Valentijnsdag en andere feestdagen en staat daarnaast bekend om gepersonaliseerde producten die met eigen tekst, tekening, foto of logo op maat gemaakt kunnen worden. Rousseau werkt uitsluitend met de chocolade van Callebaut®, gemaakt van duurzaam geteelde cacao. Jaarlijks wordt zo’n 400.000 kilo chocolade verwerkt. Sinds de zomer van 2014 is het assortiment van Rousseau uitgebreid met ijs.

Meer producten en innovaties