Altijd al willen leren van ervaren ondernemers uit het buitenland? Dan is dit jouw kans: dit jaar kunnen jonge ondernemers uit Limburg namelijk weer meedoen aan het Erasmus Young Entrepreneurs-programma. Een programma dat gefinancierd wordt door de Europese Unie.

Het Erasmus Young Entrepreneurs programma biedt nieuwe ondernemers de gelegenheid om van een ervaren ondernemer, in het midden- en kleinbedrijf (mkb), in een ander EU-land te leren, door een on-the-job-training. Startende en ervaren ondernemers kunnen op deze manier laagdrempelig ervaringen met elkaar uitwisselen. Bovendien vergemakkelijkt het programma de toegang tot nieuwe markten en de zoektocht naar mogelijke zakenpartners. De EU vergoedt reis-en verblijfskosten.

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor startende ondernemers, die vergevorderde plannen voor het opzetten van een eigen bedrijf hebben of in de afgelopen drie jaar een eigen bedrijf zijn begonnen. Daarnaast zijn ook ondernemers welkom die eigenaar of bestuurder zijn van een klein of middelgroot bedrijf in de EU, gedurende een periode van minimaal 3 jaar.

Informatiebijeenkomst

Om Limburgse ondernemers kennis te laten maken met het Erasmus Young Entrepreneurs-programma, wordt er op 6 september een informatiebijeenkomst georganiseerd. Deze sessie vindt plaats van 16.00 uur tot 17.00 uur, bij de Moonen Group, aan de Amentstraat 17 in Stramproy. Geïntetresseerden kunnen zich aanmelden via info@erasmus-entrepreneurs.nl.

 

Gerelateerde bedrijven