Grensoverschrijdend werken: 1250 vacatures in en rondom Zuid-Limburg

Zuid-Limburg bevindt zich in het hart van de Euregio Maas-Rijn en dat biedt vele carrièrekansen. Vanuit Zuid-Limburg bieden we een omvangrijk aanbod aan vacatures in Nederland, Duitsland en België. U vindt hier continu minimaal 1.250 vacatures op HBO / WO-niveau binnen één uur reistijd.


Internationaal studeren en toch om de hoek

Zo'n 75.000 studenten bouwen aan hun internationale carrière in de Euregio.
(vergelijk: heel Nederland heeft 200.000 studenten)

Studeren

DISCLAIMER
Deze Euregionale Careerportal biedt minimaal 1.250 vacatures op HBO / WO-niveau met als criterium 1 uur reistijd vanuit Zuid-Limburg. De reistijden uit Google Maps zijn daarin leidend. De A2 bij Born en Eijsden, en de A76 bij Stein en Bocholtz zijn de uiterste uitvalsbases voor de reistijdberekening. We concentreren ons op vacatures uit Limburg en de regio Eindhoven, de Duitse driehoek Aken, Düsseldorf, Keulen en de Vlaamse stadsregio's Hasselt, Genk, Tongeren, Leuven. Gezien de taalbarrière hebben we de Waalse (Franstalige) vacatures voorlopig niet opgenomen. Bovenop de minimaal 1.250 HBO / WO-vacatures worden ook MBO-vacatures geboden in het Nederlands deel van de Euregio. Aangezien wij afhankelijk zijn van externe data, kan ondanks de grootst mogelijke zorgvuldigheid informatie zijn verlopen of onjuist geclassificeerd zijn. Daarom is ons streven méér dan 1.250 HBO / WO-vacatures te verzamelen. Houd er rekening mee dat Belgen en Nederlanders bepaalde terminologie soms anders interpreteren.


De volgende partners maken deze Euregionale Careerportal mogelijk:


 

Uitgerust naar je sollicitatiegesprek?

Voor de ultieme Zuid-Limburgse verblijfsbeleving tekent gastheer Camille Oostwegel. Daarnaast is er veel keus in het Heuvelland en Maastricht.
 

Grenzeloos gebied

Zuid-Limburg grenst voor 6km aan Nederland en voor 220km aan het buitenland. Binnen een straal van 30km wonen er 4 miljoen mensen. Binnen 1 uur reistijd zijn er 2,2 miljoen banen.

Z-Limburg in Euregio

Careerservice

Baan gevonden? En ligt die toevallig over de grens? Dan vindt u hier ondersteuning.

Persoonlijke informatie over:
  • hypotheek
  • pensioen
  • taal
  • en meer

Lees meer

Gezonde sector: de zorgsector

Werken in de zorg in Zuid-Limburg betekent werken in een kansrijke sector met volop carrièrekansen.

Carrière in de zorg

Wonen in Zuid-Limburg

Rust, ruimte, stedelijke dynamiek om de hoek en toch meer m² voor je geld.

Wonen in Zuid-Limburg

Toptechnologische regio

Brainport2020 brengt het gebied naar de wereldtop-tien van toptechnologische regio's.

Innoveren

 
 
WerkenVacatures
Werken over de grens
Carrière in de zorg
Congressen en netwerken

Hierbij willen wij u uitnodigen deel te nemen aan een onderzoek over de regio Zuid-Limburg en de website van zuidlimburg.nl. Het onderzoek vertelt ons hoe u over Zuid-Limburg denkt en wat u van de site vindt. Het invullen van de vragenlijst duurt circa 5 minuten.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Flycatcher Internet Research. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt, uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden gebruikt en niet aan derden ter beschikking gesteld.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!
Wilt u deelnemen?