Economie video's over Zuid-Limburg

'The making of' van de nieuwe jas van cateraar Van Melick

14-06-2013

Cateraar Van Melick in Hoensbroek gaat naast Nederlandse activiteiten meer internationaal doen (Duitsland en België) en mede daarvoor hebben bedrijf en personeel zich in een nieuw jasje gestoken. Van nieuwe website tot nieuw pak. Een deel van werkzaamheden voor de nieuwe huisstijl is gefilmd.

 

Hieronder het persbericht:

Nieuwe huisstijl voor Van Melick Quality Catering

Van Melick Quality Catering heeft in 2013 voor een nieuwe huisstijl, oftewel corporate identity, gekozen en gaat verder onder de naam Van Melick the catering company. Vandaag is het proces afgerond; nieuw logo, nieuwe website met beleving en zijn onze medewerkers in een nieuw jasje gestoken.

Van Melick the catering company heeft voor een nieuwe huisstijl gekozen omdat het familiebedrijf een verscheidenheid aan producten aanbiedt in zowel Nederland, België als Duitsland. De nieuwe naam geeft direct een link met al haar activiteiten en is internationaal. Van Melick the catering company begeeft zich op zowel de zakelijke, als de particuliere markt. Klanten kunnen kiezen uit verschillende modules; eten, drinken, decoratie, entertainment, locatie, licht en geluid. Dit alles kan Van Melick the catering company verzorgen voor elk soort evenement met als basis eten en drinken.

Het salesteam van Van Melick the catering company staat klaar om samen met u een beleving van uw evenement te maken!

Van links naar rechts; Gaston van Kooten, Jos van Melick, Jorrit van Melick, Lars Rompelberg en Edwin de Vries.

 

Hierbij willen wij u uitnodigen deel te nemen aan een onderzoek over de regio Zuid-Limburg en de website van zuidlimburg.nl. Het onderzoek vertelt ons hoe u over Zuid-Limburg denkt en wat u van de site vindt. Het invullen van de vragenlijst duurt circa 5 minuten.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Flycatcher Internet Research. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt, uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden gebruikt en niet aan derden ter beschikking gesteld.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!
Wilt u deelnemen?