Met het vliegtuig vanuit Zuid-Limburg

Er zijn 8 vliegvelden bereikbaar binnen een uur reistijd vanuit Zuid-Limburg.


Het regionale vliegveld van Zuid-Limburg is Maastricht Aachen Airport (MAA). Vanaf hier vertrekken continentale en intercontinentale vluchten. MAA is vanaf alle grote plaatsen in Zuid- en Midden-Limburg binnen 15 minuten bereikbaar.

De vliegvelden van Charleroi, Eindhoven, Keulen en Weeze zijn ideaal om binnen Europa te reizen. Voor intercontinentale vluchten kiest u waarschijnlijk voor Brussel of Düsseldorf. De luchthaven van Luik is vooral sterk in vrachtvervoer. Maastricht Aachen Airport biedt het comfort van zowel continentale als intercontinentale vluchten, dicht bij huis.

Vliegt u liever via Schiphol, dan brengen de frequente treinen u in 2 uur en met hooguit één keer overstappen direct naar de vertrekhal.


 
 

Maastricht Aachen Airport


Het passagiersvolume van het Zuid-Limburgse vliegveld Maastricht Aachen Airport is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Dat is ook niet vreemd, gezien het groeiende aantal bestemmingen. MAA groeit door en voegt de komende jaren nieuwe bestemmingen toe, verbetert haar terminal, breidt haar parkeerplaatsen uit verbetert de aanreisroute.

Daarnaast is Maastricht Aachen Airport een van de grootste vrachtluchthavens van Nederland.


 
 
 
VerbindenVliegen
Treinen
Logistiek en distributie

Hierbij willen wij u uitnodigen deel te nemen aan een onderzoek over de regio Zuid-Limburg en de website van zuidlimburg.nl. Het onderzoek vertelt ons hoe u over Zuid-Limburg denkt en wat u van de site vindt. Het invullen van de vragenlijst duurt circa 5 minuten.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Flycatcher Internet Research. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt, uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden gebruikt en niet aan derden ter beschikking gesteld.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!
Wilt u deelnemen?