Kinderopvang & peuterspeelzalen

Volop kinderopvang en peuterspeelzalen voor de allerkleinsten, nauwelijks wachttijden en het beste kinderdagverblijf van Nederland.


Belangrijkste spelers zijn MIK Kinderopvang en Kinderopvang Humanitas. Beide organisaties bieden gecertificeerde, professionele opvang. MIK, zowel kinderdagverblijf als naschoolse opvang, is actief op 80 locaties. Kinderopvang Humanitas telt in Zuid-Limburg 12 kinderdagverblijven en 22 BSO's. Net als MIK organiseert Kinderopvang Humanitas tal van activiteiten, van street dance en zwemles tot een fanfarecursus.

Peuterspeelzalen

Volop kleinschalige peuterspeelzalen waar kinderen tussen 2 en 4 jaar in een veilige, kindvriendelijke en uitdagende omgeving met elkaar kunnen spelen. 

Stichting Peuterspeelzaalwerk Maastricht (STEPS) is een professionele overkoepelende organisatie voor 24 peuterspeelzalen in Maastricht. 

De stichting PeuterspeelzaalWerk Heerlen heeft 22 peuterspeelzalen verspreid over heel Heerlen en Hoensbroek.

Foto: MIK Kinderopvang

 
 
Verkeer & vervoer in Zuid-Limburg Bereikbaarheid parkeren auto snelle verbinding Randstad en Schiphol

Optimale bereikbaarheid

Soepel doorstromend verkeer, korte woon-werk reistijd, snel in het buitenland.

Bereikbaarheid
 
 
StuderenKinderopvang
Basisscholen
Voortgezet onderwijs
MBO
HBO
Universitair onderwijs
Internationaal onderwijs
Medisch onderwijs
Technisch onderwijs

Hierbij willen wij u uitnodigen deel te nemen aan een onderzoek over de regio Zuid-Limburg en de website van zuidlimburg.nl. Het onderzoek vertelt ons hoe u over Zuid-Limburg denkt en wat u van de site vindt. Het invullen van de vragenlijst duurt circa 5 minuten.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Flycatcher Internet Research. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt, uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden gebruikt en niet aan derden ter beschikking gesteld.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!
Wilt u deelnemen?