Basisonderwijs

Weinig wachtlijsten en veel kleinschalig, kindvriendelijk basisonderwijs. Zuid-Limburg is daarnaast kenmerkend voor een hoge dichtheid van scholen. In combinatie met een veilige leefomgeving kunnen kinderen hier veilig en zelfstandig tussen school en huis pendelen.


Een ruim aanbod en keuze in het soort basisschool en vrijwel altijd gelegen op korte afstand van huis. Van Rooms-Katholieke scholen, openbare basisscholen, vrije scholen tot scholen voor speciaal onderwijs. Ook zijn in Zuid-Limburg scholen met moderne pedagogische opvattingen te vinden, zoals het Montessorionderwijs en Jenaplanscholen.
 
 
Vacatures Zuid-Limburg Limburg werken maastricht heerlen sittard baan

1250+ vacatures

Blader door meer 1250 HBO/WO-vacatures, allen bereikbaar binnen één uur reistijd.

Vacatures zoeken
 
Verkeer & vervoer in Zuid-Limburg Bereikbaarheid parkeren auto snelle verbinding Randstad en Schiphol

Optimale bereikbaarheid

Soepel doorstromend verkeer, korte woon-werk reistijd, snel in het buitenland.

Bereikbaarheid
 
 
StuderenKinderopvang
Basisscholen
Voortgezet onderwijs
MBO
HBO
Universitair onderwijs
Internationaal onderwijs
Medisch onderwijs
Technisch onderwijs

Hierbij willen wij u uitnodigen deel te nemen aan een onderzoek over de regio Zuid-Limburg en de website van zuidlimburg.nl. Het onderzoek vertelt ons hoe u over Zuid-Limburg denkt en wat u van de site vindt. Het invullen van de vragenlijst duurt circa 5 minuten.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Flycatcher Internet Research. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt, uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden gebruikt en niet aan derden ter beschikking gesteld.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!
Wilt u deelnemen?